Redăm strălucirea farurilor mașinii dumneavoastră

Polish faruri este un alt serviciu oferit de echipa nostra (Kangautomotive) , si reprezinta procedeul prin care acestea isi recapata stralucirea initiala. In ultimul timp tot mai multe masini care au farurile din plastic se confrunta cu aceasta problema.

Matuirea farurilor este cauzata de numeroasele pietricele ce pot lovi suprafata farurilor la viteza mare, de vant sau de solutiile folosite pentru degresare la spalatoriile auto, ce duc la distrugerea stratului de lac.

Razele UV sunt deasemenea un alt factor  ce duce la matuirea farului.

Recomandam ca dupa realizarea unui polish de faruri sa aplicati si o folie speciala de protectie. In felul asta veti prelungi durata de viata a farurilor cu pana la 5 ani. Cu totii stim ca dupa polish-are imunitatea farurilor la factorii externi va fi mult mai scazuta, deci se vor matui mai repede. Daca se doreste indepartarea foliei dupa un anumit timp, veti constata ca farul s-a pastrat in stare perfecta si nu a ramas lipici pe el.

Un far clar care lumineaza bine ofera siguranta in trafic, fie pe timp de noapte, timp ploios sau in anotimpul rece. Nu trebuie sa facem compromisuri cand e vorba de siguranta noastra si a familiei noastre.

Folie faruri Llumar PPF

LLumar PPF  (Paint Protection Film) este ca o armura invizibilă, menită să păstreze aspectul exterior al mașinii dvs., pentru cât mai mult timp posibil. Aplicata în zonele cele mai vulnerabile ale mașinii: farurile, stopurile, proiectoarele, capota frontală, muchiile ușii, oglinzile laterale și multe altele. Finisajele sale lucioase, claritatea folie face astfel încât nimeni sa isi dea seama ca este acolo. Proprietățile de auto-vindecare fac suprafața acestei folie excelentă, permițând o protecție pe termen lung împotriva zgârieturilor și matuirii. Iar o garanție de 5 ani asigură că investiția dvs. va dura.

Folii pentru stopuri si proiectoare in diferite culori

In oferta noastra mai avem si folii pentru stopuri si proiectoare in diferite culori ca de exemplu: rosu, galben, verde, portocaliu, albastru si nu in ultimul rand folie fumurie light si dark. Cele mai des folosite culori sunt foliile de culoare rosii pentru stopuri ce te ajuta sa fii mai bine vazut in trafic de ceilalti participanti pe timp de ceata si/sau ploaie pe perioada anotimpurilor reci(toamna-iarna), si cele de culoare galbena pentru proiectoare si faruri ce ii ofera conducatorului å auto o vizibilitate foarte buna pe timp de ceata.

Call Now Button
×