montaj folie auto llumar

Montaj folie auto Llumar de la 300Ron

Calitate si montaj folie auto Llumar de la 300Ron

Suntem lideri pe piata de folie auto, folosim folie auto Llumar Bucuresti, va asteptam la atelier pentru cele mai bune servicii montaj folie auto Llumar.

Folia auto, cat si serviciile auto oferite de catre Kang Automotive sunt profesionale, echipa noastra este autorizata pentru montaj folie auto Llumar pentru toate autovehiculele.

SERVICII AUTO BUCURESTI

Va oferim servicii auto profesionale: montaj folie auto, polish si folie faruri, incarcare freon, montaj folie protectie auto, folie auto Llumar Bucuresti.

Kang Automotive se evidentiaza cu domeniul principal de activitate prin aplicarea de folii auto omologate, solare si de securitate, fiind acreditati R.A.R.

Serviciile oferite de  KangAutomotive

Va oferim o gama variata de servicii auto atunci cand doriti sa dati „REFRESH” autoturismului dvs: polish si folie faruri, incarcare freon, montaj folie auto omologata de calitate pentru protectie solara sau antiefractie.

Telefon: 0768.44.44.88

Interesati de Folie Auto Llumar Bucuresti ?

Kang Automotive SRL  este un atelier autorizat  R.A.R pentru aplicare de folii auto. Aplicam folie auto omologata marca LLumar cu gamele AT, ATR, LATI si AIR, folii pentru cladiri, folii de protectie a farurilor.  Oferim servicii profesionale de polish faruri pentru toate masinile care au farurile matuite sau zgariate.

Folie Auto

Avand o mare experienta in acest domeniu, de peste 8 ani de aplicare de folii solare pe geamuri auto si de cladiri,  echipa Kang Automotive isi propune sa ofere servicii la cele mai inalte standarde pentru clientii sai. Odata ajunsi in atelierul nostru omologat R.A.R pentru aplicare de folie auto omologate veti beneficia de consultanta cu privire la alegerea tipului de folie potrivit nevoilor dvs., iar la final veti pleca foarte multumiti de alegerea facuta.

Atat foliile auto,  cat si serviciile auto oferite de catre Kang Automotive sunt profesionale, folia auto este de la cel mai mare producator si distribuitor din lume si anume marca de folii Llumar. Inca de la telefon va veti convinge ca aveti in fata dvs. o firma serioasa, tanara si entuziasta care nu face altceva decat sa va ofere CALITATE.

In Bucuresti este foarte greu sa gasesti  folie auto CALITATIVA sau aplicatori autorizati pentru toate autovehiculele. Noi, Kang Automotive avem autorizatia RAR numarul 479/2014 pentru aplicare de folii auto omologate atat pe geamuri aflate in campul de vizibilitate spre inapoi ale conducatorului auto, cat si spre inainte, conform O.U.G 195/2002 articolul 102, al. 35.Asadar, putem aplica folii si pe laterale fata astfel incat vizibilitatea ansamblului folie + geam sa aiba o transparenta de minim 70%. Deasemenea suntem certificati de LLumar pentru aplicare de folie auto. Puteti verifica chiar dvs.  la LLumar Romania la numarul de telefon 021/324.97.35.

Folie Auto Diham

  • Telefon: 0768.44.44.88 si 031.432.86.71
  • Adresa: Calea Grivitei 174 A, Sector 1, Bucuresti – vezi harta
  • Program: Luni-Vineri 8.30 – 18.00 si Sambata 8.30 – 14.00
Call Now Button
×