Climatizare auto

Având în vedere că sistemul de aer conditionat este un circuit sigilat, singura modalitate de a sti daca masina are nevoie de o reîncărcare este în cazul în care AC nu suflă aer rece prin orificiile de ventilație. Există două tipuri de agent frigorific.

În plus față de confort, sistemele de aer condiționat adăuga valoare autovehiculului. Ar trebui să păstrați AC-ul complet operațional. În unele sisteme, aerul cald și rece sunt amestecate pentru a realiza setarea temperaturii dorite(climatronic). În aceste cazuri, când sistemul de AC nu functioneaza, pe langa faptul nu primiti un aer rece, întreaga reglare a temperaturii poate fi dereglata.

Ce reprezinta incarcare/reincarcarea cu freon a instalatiei de climatizare auto

Pentru un sistem de aer conditionat să funcționeze, are nevoie de un gaz sau o substanță lichidă numită agent frigorific (freon R-12 pentru mașinile mai vechi de 1995, R-134a dupa 1995). De-a lungul timpului, agentul frigorific se poate scurge din sistemul de aer conditionat pe la imbinari.

Ce tip de freon este potrivit pentru masina mea

Pentru mașinile mai vechi, ar trebui să fie umplut cu freon R12 sau transformat într-un sistem nou. Pentru mașini fabricate după 1995, AC trebuie sa fie umplut cu R134a.

Cat costa incarcarea cu freon auto la Kang Automotive?

La Kang Automotive pretul pentru incarcare freon autovehicule porneste de la 150 lei in limita 600 gr. Aparat full automat, adresa atelierului nostru in Bucuresti este Calea Grivitei 206

Contact

Suna acum si afla cat costa reincarcarea cu freon auto pentru masina ta 0768.44.44.88

Call Now Button
×