Folie cladiri - birouri

Firma Kang Automotive vă oferă o gama largă de folii pentru geamurile clădirilor: folii reflective, folii decorative si folii antiefractie.

Foliile LLumar de mare performanță pot oferi confort, estetica, economii de energie, siguranța și securitatea sporită atunci când sunt aplicate pe geamuri. O folie de calitate pentru cladiri ofera reducerea caldurii din interior, iar in acelasi timp creeaza un mediu mai personal.

Kang Automotive oferim servicii profesionale de montaj folie cladiri

Firma noastra ofera servicii profesionale de montaj folii protectie solara pentru cladiri, folie decorativa geam sablat si folie antiefractie.

Foliile reflective

Foliile reflective sunt prevazute cu un strat metalizat lucios, ceea ce-i confera un aspect asemanator cu oglinda. In general sunt utilizate la cladiri comerciale sau in orice alt loc, unde protectia impotriva energiei solare si intimitatea sunt obiective primordiale. Foliile reflective sunt alegerea de succes pentru proiectele de tip comercial atunci cand clientul cauta un efect vizual puternic, respingerea eficienta a caldurii si cea mai rapida amortizare a investitiei. Dintre toate foliile LLumar, aceasta are cea mai mare putere de a controla energia solara.

Folie de protectie si antiefractie

Foliile de protectie si antiefractie sunt special create pentru a oferi siguranta maxima si protectie personala. Acestea sunt disponibile in diferite grosimi (4, 7, 11, 15 mm) si utilizarea lor este frecventa in acele domenii in care obiectivul principal este prevenirea accidentarilor cauzate de cioburile de sticla sau a spargerilor si efractiilor (magazine, banci, showroom-uri, etc.). Aceste folii exista si in variante colorate, reflective sau opace. Se pot aplica si pe geamuri auto. In ofertele noastre se pot gasi atat pentru aplicatii interne cat si pentru aplicatii externe.

Folie decorativa

Foliile decorative pot fi utilizate pentru amenajarea mai deosebita a birourilor, restaurantelor, spatiilor comerciale si a camerelor de hotel. Fie pentru a asigura intimitate sau pentru a contura un spatiu, fie pentru a ascunde aspecte neplacute sau pentru a furniza un impact grafic, aplicarea foliei decorative de dovedeste a fi o solutie optima. Foliile decorative sunt diverse modele si diferite culori,  ca de exemplu cu buline, cu dungi, cu carouri sau culori ca verde, rosu, albastru, alb, galben, argintiu, bronz, negru mat etc.

Call Now Button
×