folii auto omologate

Omologarea – mai esentiala ca oricand intr-o piata concurentiala nereglementata

Atunci cand vorbim de industria auto, e impetuos necesar sa vorbim si de omologare. De ce? E simplu. Dincolo de multitudinea de piese contrafacute de pe piata auto si din anumite service-uri, exista servicii pentru care, daca vrei garantie, trebuie ca prestatorul de servicii sa ofere consultanta si echipamente omologate.
In ansamblu, exista pe piaţă un număr mare de produse noi, unele din ele de mare complexitate, obţinute prin tehnologii noi, din materii prime noi, uneori sintetice, care au nevoie de omologare. Chiar si in cazul unei folii auto, si aceasta trebuie sa fie o folie auto omologata.
Practic actul de omologare al unui produs este un tip de garanţie obiectivă si implica certificarea calităţiiv a produselor, serviciilor sau personalului.
Certificarea conformităţii in cazul foliilor auto se defineşte drept atestarea de către un organism neutru acreditat că respectivul produs se afla intr-un anumit standard. Si asta nu e tot. Pentru ca procesul de acreditare să se desfăşoare într-un cadru unitar, au fost elaborate standardele europene.
Foliile auto sunt de mai multe feluri.
Indiferent de marca de automobil pe care incercam sa montam folia auto, ea exista sub umbrela mai multor branduri. Diferentele apar de la grosime si nuante. De exemplu, gama de folii auto omologate entry level, de doua stele, se caracterizeaza printr-o folie de doar 25 de microni grosime. Din pacate, stratul antizgariere nu este unul dintre cele mai bune. In plus, trebuie stiut faptul ca foliile de acest tip nu protejeaza impotriva razelor infrarosii, dar respinge in schimb toate radiatiile UV.
Foliile auto, indiferent de calitate, trebuie stiut ca se gasesc in diferite transparente, de la 5% la 70%. Exista si folii auto omologate cu trei stele si cu o grosime de 43 microni, un strat antizgariere superior si un adeziv foarte puternic ceea ce limiteaza riscul de exfoliere, absorb peste 40% din enegria solara, resping peste 99% din razele UV.
Cele mai bune folii auto omologate sunt cele cotate cu 5 stele din 5. Vorbim de folii ceramice, material care ofera o rezistenta sporita la decolorare si grad de protectie la infrarosii ridicat. In plus acest model are un strat antizgariere
deosebit de rezistent si o grosime de 45microni.

Kang Automotive are autorizatia RAR numarul 479/2014 pentru aplicare de folie auto Llumar omologata atat pe geamuri aflate in campul de vizibilitate spre inapoi ale conducatorului auto, cat si spre inainte, conform O.U.G 195/2002 articolul 102, al. 35.

Telefon: 0768.44.44.88 si 031.432.86.71
Adresa: Calea Grivitei 174 A, Sector 1, Bucuresti – vezi harta
Program: Luni-Vineri 8.30 – 18.00 si Sambata 8.30 – 14.00

Call Now Button
×