Montaj folie auto sector 3 Bucuresti

Alegand sa montezi folie auto in atelierul nostru autorizat si omologat RAR din SECTORUL 3, veți avea garantia ca nu vei fi pacalit cu privire la autenticitatea foliilor sau a calitatii acesteia. 

Tu cum te protejezi de soare? PROTECȚIA TERMICĂ

Beneficiati acum de protectie solara maxima aplicand foliile LLumar din gama ATR (folii metalice) sau foliile din gama LATI/AIR (folii cu strat nano-ceramic).

Echipa Kang Automotive va sta la dispozitie oricand, pentru mai multe detalii privind montarea foliilor auto LLumar, ajutandu-va sa faceti alegerea potrivita pentru masina dvs. Alege sa montezi folii autorizate LLumar nu numai  pentru aspectul elegant, ci si pentru a  bloca reflexia luminii, a adauga un plus de intimitate și a proteja interiorul mașinii de razele UV.

Avantajele montarii foliei auto LLumar în atelierul Kang Automotive din Sector 3 Bucuresti

1. Respinge razele UV cu pana la 99% care tind sa distruga aspectul tapiteriei;
2. Reduce consumul de combutibil datorita functionarii sistemului de climatizare la nivel mai scazut.
3. Reduce simtitor patrunderea caldurii in habitaclu;
4. Confera un plus de intimitate si protectie;
5. Ofera un aspect elegant masinii tale;
6. Protejeaza impotriva efractiei;
7. Nu veti fi ranit de cioburile rezultate in cazul unui nefericit accident. fiind mentinute pe pozitie;

Oferta montaj folie auto

Oferta noastra include folii de securitate pentru a-ti apăra masina  împotriva furtului și a vandalism, folii care reduc interferența cu dispozitivele electronice și sunt disponibile atat in varianta transparenta cat si in variante mai intunecate . Protejați vehiculul dumneavoastră, obiectele uitate in masina și pasagerii cu folia de securitate LLumar. Această barieră de securitate puternica ține geamul pe pozitie în caz de spargere, descurajand vandalii si hotii.

Contact montaj folie auto omologata RAR Bucuresti

Pentru a beneficia de cel mai bun raport pret / calitate in vederea montarii foliei auto va invitam sa apelati urmatorele numere de telefon: 0768.44.44.88031.432.86.71

 • Am montat acum 2 luni la ei. Au lucrat curat, sunt autorizați rar pentru folie (nu toți sunt). Recomand.

  Dragos Adrian
  Parere exprimata public in Google +
 • Va recomandam acest atelier de folie auto, preturi bune, seriozitate, calitate si prestanta. Aici gasiti folie omologata RAR, montaj imediat - cu programare.

  Neo Term
  Parere exprimata public in Google +
 • Lucru de calitate, folie de calitate. Oamenii iti spun tot ce trebuie sa stii despre folie. Lucreaza foarte atent si curat. Nota 10.

  Marian Rza
  Parere exprimata public in Google +
© Copyright 2014-2018 Folie Auto - Kang Automotive SRL C.U.I 33031623 J40/4296/2014 - Atelier Autorizat R.A.R nr. 479/2014 - Site dezvoltat de Click Depanari