Montaj folie auto sector 1 Bucuresti

Alegand sa montezi folie auto in atelierul nostru autorizat ai omologat RAR din SECTORUL 1, situat in Bucuresti pe Calea Grivitei 174A (intre podurile Barasab si Grant), aveti garantia ca nu vei fi pacalit cu privire la autenticitatea foliilor sau a calitatii acesteia. 

Aveti nevoie sa montati folie auto omologata si vreti sa stiti unde anume puteti face acest lucru?

La Kang Automotive beneficiati de cel mai bun raport pret calitate / pret din Bucuresti pentru montarea foliei auto omologate. Aflati din aceasta pagina de ce este bine sa apelati la specialisti in vederea montajului.

Aceste lucruri legate de legalitate si autenticiate pot fi verificate prin facturile de achizitie, prin foliile inscriptionate sau de ce nu, cerand informatii despre atelierul nostru de la unicul distribuitor de folie auto LLumar in Romania (Solsec srl). Atelierul nostru este autorizat RAR cu nr. 479/2014 pentru montaj folie auto. Folosim folie auto de cea mai buna calitate marca LLumar, aceasta fiind o folie auto omologata de catre Registrul Auto Roman,  si este cunoscuta la nivel mondial pentru durabilitatea pe timp indelungat si vizibilitatea foarte buna chiar si prin cele mai inchise nuante.

Avantajele montarii foliei auto LLumar în atelierul Kang Automotive din Bucuresti Sector 1

1. Ofera un aspect elegant masinii tale;
2. Nu veti fi ranit de cioburile rezultate in cazul unui nefericit accident. fiind mentinute pe pozitie;
3. Protejeaza impotriva efractiei;
4. Confera un plus de intimitate si protectie;
5. Respinge razele UV cu pana la 99% care tind sa distruga aspectul tapiteriei;
6. Reduce simtitor patrunderea caldurii in habitaclu;
7. Reduce consumul de combutibil datorita functionarii sistemului de climatizare la nivel mai scazut.

Profita acum de preturi incepand de la 300 lei

Doar la Kang Automotive beneficiezi de montaj folie auto incepand cu pretul de 300 lei.
Pentru montare folie auto Llumar in Bucuresti suntem prezenti in sectorul 1 la adresa: ‎ Calea Grivitei 174A. Profita acum de preturi incepand de la 300 lei si un montaj ireprosabil cu garantie.

Contact montaj folie auto omologata RAR Bucuresti

Pentru a beneficia de cel mai bun raport pret / calitate in vederea montarii foliei auto va invitam sa apelati urmatorele numere de telefon: 0768.44.44.88031.432.86.71

 • Am montat acum 2 luni la ei. Au lucrat curat, sunt autorizați rar pentru folie (nu toți sunt). Recomand.

  Dragos Adrian
  Parere exprimata public in Google +
 • Va recomandam acest atelier de folie auto, preturi bune, seriozitate, calitate si prestanta. Aici gasiti folie omologata RAR, montaj imediat - cu programare.

  Neo Term
  Parere exprimata public in Google +
 • Lucru de calitate, folie de calitate. Oamenii iti spun tot ce trebuie sa stii despre folie. Lucreaza foarte atent si curat. Nota 10.

  Marian Rza
  Parere exprimata public in Google +
© Copyright 2014-2018 Folie Auto - Kang Automotive SRL C.U.I 33031623 J40/4296/2014 - Atelier Autorizat R.A.R nr. 479/2014 - Site dezvoltat de Click Depanari