Folie Auto LLumar

Montam folie auto LLumar in Bucuresti. Toate foliile folosite de noi si avute pe stoc sunt autentice 100%, pot fi verificate oricand prin faptul ca sunt inscriptionate cu sigla LLumar. Foliie auto LLumar sunt caracterizate printr-o foarte buna rezistenta la zgarieturile provocate de nenumaratele coborari si ridicari ale geamurilor, si o vizibilitate excelenta din interior catre afara (imaginea nu este  distorsionata sau neclara). Cu privire la protectia impotriva razelor IR, foliie auto sunt divizate pe mai multe categorii.

Gama Clasica AT este folie de baza de la LLumar care se caracterizeaza printr-o rezistenta la decolorare garantata 5 ani. Adezivul foliei este de tip HPR (activare prin presare), astfel este eliminat riscul exfolierii foliei de pe geam. Folie auto LLumar AT beneficiaza de o protectie solara medie, astfel pentru varianta cea mai inchisa de culoare 7% retine razele IR cu pana la 44%.

Gama Comfort ATR este varianta premium de folie auto LLumar. Aceasta este mult mai groasa datorita stratului metalic din compozitie care ii confera o protectie termica ridicata (pentru varianta de 5% transparenta energia solara este stopata cu pana la 70%. Folie auto LLumar ATR este garantata de producator 10 ani. Singurul dezavantaj al folie ATR este ca unerori poate diminua functionalitatea aparatelor GPS, in cazul masinilor cu astfel de optiuni integrate.

Gama Avantgarde LATI / AIR este cea mai buna folie auto existenta pe piata. Protectia solara este similara cu a foliei ATR, diferenta este facuta de stratul nanoceramic din compozitia foliei LATI, care face sa fie eliminat micul dejavantaj al folie auto LLumar ATR.

Folia LLumar LATI / AIR contine acelasi tip de adeziv HPR si are o garantie reala de 12 ani.

Protectia solara maxima o veti obtine alegand cea mai putin transparenta folie, Odata cu cresterea transparentei, protectie termica si solara a foliei va fi usor diminuata.

Call Now Button
×