La Kang Automotive gasesti aceasta folie auto LLumar Bucuresti, fiind proiectata pentru a respinge caldura până la 70% din energie solară totală, ajuta la pastrarea aeurului rece in masina reducand astfel necesitatea de aer condiționat. In plu aceasta folie auto LLumar Bucuresti ajută la reducerea efectului de orbire în zilele însorite și farurile orbitoare pe timp de noapte.

Avantajele foliei auto LLumar

Folie auto LLumar Bucuresti este ca o protecție solară pentru automobile dvs., respingând până la 99% razele ultraviolete. Folie Auto LLumar este ca un scut pentru pielea noastra, cat si pentru interiorul masinii, stopand decolorarea tapiteriei. Toate foliile auto LLumar vin într-o mare varietate de calitati, nuante pentru toate gusturile.

Beneficiati de un raport pret / calitate excelent

Echipa Kang Automotive va sta la dispozitie oricand, pentru mai multe detalii privind folile auto LLumar, ajutandu-va sa faceti alegerea potrivita pentru masina dvs., la adresa Adresa Calea Grivitei 206, Sector 1, Bucuresti.

Preturi de la 350 lei pentru folie auto LLumar

Profitati acum de preturi incepand de la 350 lei pentru montajul foliei auto LLumar in cel mai modern atelier din Bucuresti. Pentru programari, va invitam sa apelati numerele de telefon afisate: 0768.44.44.88 respectiv 031.43.86.71 . Programul de lucru al atelierului de montaj folie auto LLumar in Bucuresti este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8:30-18, si Sambata 8:30-14.

Call Now Button
×