Folie auto LLumar PPF

Echipa Kang Automotive oferă folie de protecție pentru caroserie, cunoscută și sub numele de folie auto LLumar PPF PLATINUM 100% transparenta CU GROSIME DE 150 MICRON, pentru a îmbrăca exteriorul, astfel încât mașina (berlina,break, coupe), SUV-ul, camionul și chiar motocicleta dvs. să fie protejate la aproape orice în călătorie.

Folie auto LLumar PPF PLATINNUM de protecție împotriva deteriorarii vopselei, reprezintă prima linie de apărare a autovehiculului pentu șosea, protejându-o împotriva insectelor, a pietrelor, a resturilor, a sării și a nisipului. Este practic invizibila cu ochiul liber și deține un luciu strălucitor de cea mai bună calitate.

Mașina dvs. arată ca si noua mult mai mult timp, mărind valoarea la revânzare.

Cel mai sigur mod de a spori calitatea și valoarea de revânzare pentru următori ani. Folia de protecție a vopselei se poate aplica pe barele de protecție, capace, oglinzii, stalpi, faruri, stopuri, praguri, plafon, etc. și pe oricărui punct de impact major al vehiculului.

Folia de protecție Llumar PPF PLATINUM împotriva deteriorării vopselei este fabricată cu o tehnologie duală de funcționare care maximizează durabilitatea și asigură o strălucire intensă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la decolorarea în timp. Folia de protecție pentru vopsea, Llumar PPF PLATINUM este recomandată pentru vopseaua din fabrică și este ușor de curățat și menținut. Nu va afecta finisajul vopselei originale.

Folia auto LLumar PPF (protecție împotriva vopselei) este ca un scut invizibi ce păstrează aspectul vehiculului de nou. Cu o claritate optică din fabricatie, folia auto LLumar PPF  de protecție a vopselei permite culorii de vopsea să ramana autentica în timp, realizând un scut invizibil pentru a vă proteja vehiculul.
Aparați-vă zonele vulnerabile ale autovehiculului împotriva zgârieturilor, insectelor, resturilor rutiere pentru protecția pe tot parcursul celor 10 ani de viata a folie auto LLumar PPF PLATINUM.
Call Now Button
×