Ce este o folie auto omologata?

Modernizarea masinii dumneavoastra nu inseamna intotdeauna sa schimbati jantele, sa puneti o toba sport, sa schimbati culoarea, se poate face mult mai usor aplicand o folie auto pe geamurile acesteia. Totusi acesta operatiune se poate face doar apeland la specialisti in domeniu. KANG AUTOMOTIVE S.R.L. va ofera o folie auto omologata pentru luneta, geamuri spate si geamuri fata.
Este legal sa aplicam o folie auto?
Da, daca folia auto este omologata si aplicata intr-un service autorizat R.A.R. Din 2010, a fost introdusa legea nr. 9020/2010 ce prevede aplicarea de tratamente chimice pe geamurile autovehiculelor. Folia auto chiar daca este omologata trebuie aplicata intr-un service omologat de R.A.R. Detinem autorizatia tehnica a atelierului nr. 479/2014.
-- VEZI AUTORIZATIA TEHNICA A ATELIERULUI --
Folosim doar folii auto LLumar care sunt omologate, acestea detin licenta si autorizatia R.A.R prin importatorul de folie auto in Romania. Pentru luneta si laterale spate au licenta 1416 si licenta 1415 pentru laterale fata. Da, sunt omologate si folii pentru lateralele fata ale masini dumneavoastra.

LLumar Romania are pana in prezent 5 folii auto pentru montaj omologat pe laterale fata.

Foliile sunt disponibile pe mai multe transparente. Faceti click pe fiecare transparenta pentru a vedea cum apare pe masina.

Selecteaza Transparenta

Fara folia

50%

35%

15%

5%

Aplicarea de folie auto pe masina dumneavoastra, va schimba aspectul acesteia. Folia auto montata pe masina va reduce sarcina instalatiei de aer conditionat. Cea mai performanta folie auto LLumare are o protectie importiva caldurii pana la 70% din TSER (total solar energy rejected).
Folia auto respinge UV in proportie de 99%. Mai putin de 1% intra in habitaclul masinii dumneavoastra. Acesta ofer o protectie care ajuta si impiedica decolorarea bordului. Foliile LLumar sunt recomandate de catre dermatologi produse pentru prevenirea boliilor de piele. Acestea sunt agreate de catre Fundatia Europeana ce lupta impotriva cancerului de piele si de catre Fundatia Britanica a pielii. Aplicarea unei folii auto ajuta si la protectia persoanelor in cazul unui nefericit accident. Cioburile nu se mai imprastie peste persoanele aflate in masina ranindu-le, ele raman lipite de folie.

Kang Automotive va pune la dispozitie o gama larga de folii auto profesionale marca LLumar. Folie auto LLumar este cel mai bine vandut produs din Bucuresti, Romania pentru protectie solara si intimitate a autovehiculului dumneavoastra.

Foliile auto LLumar sunt folii de inalta calitate ce sunt produse de Eastman Chemical Company in SUA. Prin regulile stricte de asigurare a calitatii si prin experienta de peste 50 de ani, LLumar garanteaza calitate excelenta.

Folia auto marca LLumar este disponibila pe mai multe calitati.

Foliile auto marca LLumar sunt comercializate in Romania sub diferite coduri comercile, iar difersitatea de folie auto este foarte mare. Garantia folie LLumar este cuprinsa intre 5 ani si 12 ani, in functie de materialul ales. Cu cat transparenta foliei aleasa pentru masina dumneavoastra este mai mica protectia impotriva razelor solare nocive este mai ridicata.

LLumar gama AT Clasica - cotata cu 2,5 stele din 5, oferind o protectie solara medie. Este o folie auto fabricata cu o tehnologie simpla. Stratul antizgariere este performant rezistand foarte bine in timp la urcatul si coboratul geamurilor. Garantie acesti folii auto este de 5 ani. Gama Clasica AT se comercializeaza in Romania pe 5 transparente:
- AT 05 GR SR HPR: are transparenta de 6%, aspectul foliei este de "gri petrol", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 44%.
- AT 15 GR SR HPR: are transparenta de 15%, aspectul foliei este de "gri petrol", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 40%.
- AT 35 GR SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de "gri petrol", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 32%.
- AT 35 GN SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de "verde VW" imita perfect verdele masinilor VW de fabrica, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 32%.
- AT 50 GR SR HPR: are transparenta de 53%, aspectul foliei este de "gri petrol", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 26%.


tabel folie auto llumar at


LLumar gama ATR Titanium - cotata cu 4 stele din 5, oferind o protectie solara ridicata. Este o folie auto fabricata cu o tehnologie avansata, in interiorul acesteia se afla un strat de metal. Acest strat de metal filtreaza eficient razele solare, respingand caldura pana la 70% din TSER. Stratul antizgariere este foarte performant rezistand in timp la urcatul si coboratul geamurilor. Avand acest strat in interiorul foliei care filtreaza eficient razele solare ofera acestei folii o garantie extinsa de 10 ani. Gama Titanium ATR se comercializeaza in Romania pe 5 transparente:
- ATR 05 CH SR HPR: are transparenta de 5%, este cea mai inchisa folie ATR, aspectul foliei este de "charcoal", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 70%. Este cea mai performanta folie LLumar la protectie importiva razelor solare.
- ATR 15 CH SR HPR: are transparenta de 15%, aspectul foliei este de "charcoal", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 53%. Acesta folie este una dintre foliile auto cu cea mai buna vizibilitate din interior in exteriorul masini.
- ATR 20 CH SR HPR: are transparenta de 21%, aspectul foliei este de "charcoal", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 48%. Acesta folie este una dintre foliile auto cu cea mai buna vizibilitate din interior in exteriorul masini.
- ATR 35 CH SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de "charcoal deschis", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 44%.
- ATR 50 CH SR HPR: are transparenta de 55%, aspectul foliei este de "charcoal deschis", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 34%.


tabel folie auto llumar at


LLumar gama LATI Ceramic - cotata cu 5 stele din 5, este folia auto cea mai performanta de la LLumar Romania. Are in interior foliei auto un strat de nano-particule de ceramica, ultima tehnologie in materie de folii auto. Avantajul acestei folii o reprezinta protectia solara sporita indiferent de transparenta. Stratul antizgariere performant o ajuta sa reziste in timp, garantia foliei este de 12 ani si durata de viata de peste 20 de ani.
Foliile auto ceramice se impart in:
- folii auto omologata pe luneta si laterale spate LATI: LATI 05 LS SR HPR, LATI 15 LS SR HPR, LATI 35 LS SR HPR si LATI 50 LS SR HPR;
- folii auto omologate pe laterale fata AIR: AIR 80 BL SR HPR si AIR 75 GN SR HPR.
Folie auto LATI:
- LATI 05 LS SR HPR: are transparenta de 5%, aspectul foliei este de "gri petrol", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 61%. Este cea mai inchisa folie auto dintre cele ceramice si una dintre cele mai performante folii auto.
- LATI 15 LS SR HPR: are transparenta de 18%, aspectul foliei este de "gri petrol", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 57%.
- LATI 35 LS SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de "gri petrol deschis", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 51%.
- LATI 50 LS SR HPR: are transparenta de 55%, aspectul foliei este de "gri petrol deschis", razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 46%.

Folie auto AIR:
- AIR 80 BL SR HPR: are transparenta de 78%, aspectul foliei este de "albastru deschis", are o usoara nuanta fina de albastru, imita geamurile colorate Mercedes de fata. Razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 43%.
- AIR 75 GN SR HPR: are transparenta de 73%, aspectul foliei este de "verde deschis", are o usoara nuanta de verde, imita geamurile colorate VW de fata. Razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 39%.

KANG AUTOMOTIVE S.R.L va ofera doua folii auto omologate pentru laterale fata cu o protectie sporita la caldura AIR80 si AIR75. Trebuie mentionat ca aceste folii auto se pot aplica legal pe laterale fata, doar dupa ce s-au masurat geamurile. Daca ansamblul geam + folie scade ca transparenta sub 70%, conform legii, NU SE MAI POT APLICA.
 


tabel folie auto llumar at


Dictionarul datelor tehnice:

VLT - transmisia luminii vizibile;   VLR- reflectia luminii vizibile;   TSER - reflectia totala a energiei solare;   UV- transmisia UV.

IMPORTANT!!! Toate foliile auto LLumar sunt inscriptionate cu sigla LLUMAR!

© Copyright 2014-2018 Folie Auto - Kang Automotive SRL C.U.I 33031623 J40/4296/2014 - Atelier Autorizat R.A.R nr. 479/2014 - Site dezvoltat de Click Depanari