Ce este o folie auto omologata RAR?

Modernizarea masinii dumneavoastra nu inseamna intotdeauna sa schimbati jantele, sa puneti o toba sport, sa schimbati culoarea, se poate face mult mai usor aplicand o folie auto pe geamurile acesteia. Totusi acesta operatiune se poate face doar apeland la specialisti in domeniu. KANG AUTOMOTIVE S.R.L. va ofera o folie auto omologata pentru luneta, geamuri spate si geamuri fata.

Este legal sa aplicam o folie auto?

Da, daca folia auto este omologata si aplicata intr-un service autorizat R.A.R. Din 2010, a fost introdusa legea nr. 9020/2010 ce prevede aplicarea de tratamente chimice pe geamurile autovehiculelor. Folia auto chiar daca este omologata trebuie aplicata intr-un service omologat de R.A.R. Detinem autorizatia tehnica a atelierului nr. 479/2014.

Folosim doar folii auto LLumar care sunt omologate, acestea detin licenta si autorizatia R.A.R prin importatorul de folie auto in Romania. Pentru luneta si laterale spate au licenta 1416 si licenta 1415 pentru laterale fata. Da, sunt omologate si folii pentru lateralele fata ale masini dumneavoastra.

Folie auto Llumar Classic

LLumar gama AT Clasica – cotata cu 2,5 stele din 5, oferind o protectie solara medie. Este o folie auto fabricata cu o tehnologie simpla. Stratul antizgariere este performant rezistand foarte bine in timp la urcatul si coboratul geamurilor. Garantie acesti folii auto este de 5 ani. Gama Clasica AT se comercializeaza in Romania pe 5 transparente:
AT 05 GR SR HPR: are transparenta de 6%, aspectul foliei este de “gri petrol”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 44%.
AT 15 GR SR HPR: are transparenta de 15%, aspectul foliei este de “gri petrol”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 40%.
AT 35 GR SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de “gri petrol”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 32%.
AT 35 GN SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de “verde VW” imita perfect verdele masinilor VW de fabrica, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 32%.
AT 50 GR SR HPR: are transparenta de 53%, aspectul foliei este de “gri petrol”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 26%.

Doar la Kang Automotive beneficiezi de montaj folie auto incepand cu pretul de 350 lei.
Pentru montare folie auto Llumar in Bucuresti suntem prezenti in sectorul 1 la adresa: ‎ Calea Grivitei 206. Profita acum de preturi incepand de la 350 lei si un montaj ireprosabil cu garantie.

Folie auto Llumar Comfort

LLumar gama ATR Titanium – cotata cu 4 stele din 5, oferind o protectie solara ridicata. Este o folie auto fabricata cu o tehnologie avansata, in interiorul acesteia se afla un strat de metal. Acest strat de metal filtreaza eficient razele solare, respingand caldura pana la 70% din TSER. Stratul antizgariere este foarte performant rezistand in timp la urcatul si coboratul geamurilor. Avand acest strat in interiorul foliei care filtreaza eficient razele solare ofera acestei folii o garantie extinsa de 10 ani. Gama Titanium ATR se comercializeaza in Romania pe 5 transparente:
ATR 05 CH SR HPR: are transparenta de 5%, este cea mai inchisa folie ATR, aspectul foliei este de “charcoal”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 70%. Este cea mai performanta folie LLumar la protectie importiva razelor solare.
ATR 15 CH SR HPR: are transparenta de 15%, aspectul foliei este de “charcoal”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 53%. Acesta folie este una dintre foliile auto cu cea mai buna vizibilitate din interior in exteriorul masini.
ATR 20 CH SR HPR: are transparenta de 21%, aspectul foliei este de “charcoal”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 48%. Acesta folie este una dintre foliile auto cu cea mai buna vizibilitate din interior in exteriorul masini.
ATR 35 CH SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de “charcoal deschis”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 44%.
ATR 50 CH SR HPR: are transparenta de 55%, aspectul foliei este de “charcoal deschis”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 34%.

Folie auto Llumar Avantgarde

LLumar gama LATI Ceramic – cotata cu 5 stele din 5, este folia auto cea mai performanta de la LLumar Romania. Are in interior foliei auto un strat de nano-particule de ceramica, ultima tehnologie in materie de folii auto. Avantajul acestei folii o reprezinta protectia solara sporita indiferent de transparenta. Stratul antizgariere performant o ajuta sa reziste in timp, garantia foliei este de 12 ani si durata de viata de peste 20 de ani.
Foliile auto ceramice se impart in:
– folii auto omologata pe luneta si laterale spate LATI: LATI 05 LS SR HPR, LATI 15 LS SR HPR, LATI 35 LS SR HPR si LATI 50 LS SR HPR;
– folii auto omologate pe laterale fata AIR: AIR 80 BL SR HPR si AIR 75 GN SR HPR.
Folie auto LATI:
LATI 05 LS SR HPR: are transparenta de 5%, aspectul foliei este de “gri petrol”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 61%. Este cea mai inchisa folie auto dintre cele ceramice si una dintre cele mai performante folii auto.
LATI 15 LS SR HPR: are transparenta de 18%, aspectul foliei este de “gri petrol”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 57%.
LATI 35 LS SR HPR: are transparenta de 38%, aspectul foliei este de “gri petrol deschis”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 51%.
LATI 50 LS SR HPR: are transparenta de 55%, aspectul foliei este de “gri petrol deschis”, razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 46%.

Folie auto AIR:
AIR 80 BL SR HPR: are transparenta de 78%, aspectul foliei este de “albastru deschis”, are o usoara nuanta fina de albastru, imita geamurile colorate Mercedes de fata. Razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 43%.
AIR 75 GN SR HPR: are transparenta de 73%, aspectul foliei este de “verde deschis”, are o usoara nuanta de verde, imita geamurile colorate VW de fata. Razele UV sunt respinse intr-o proportie de 99%, iar (TSER) energia totala solara este respinsa 39%.

KANG AUTOMOTIVE S.R.L va ofera doua folii auto omologate pentru laterale fata cu o protectie sporita la caldura AIR80 si AIR75. Trebuie mentionat ca aceste folii auto se pot aplica legal pe laterale fata, doar dupa ce s-au masurat geamurile. Daca ansamblul geam + folie scade ca transparenta sub 70%, conform legii, NU SE MAI POT APLICA.

VLT – transmisia luminii vizibile;   VLR– reflectia luminii vizibile;   TSER – reflectia totala a energiei solare;   UV– transmisia UV.

IMPORTANT!!! Toate foliile auto LLumar sunt inscriptionate cu sigla LLUMAR!

Call Now Button
×